Inhalt

Програма з подвійним дипломом Університету м. Єна та НаУКМА

Магістерська програма з політології з фокусом на німецькі та європейські студії – це дворічна магістерська програма з отриманням подвійного диплому в НаУКМА та ФШУ Єна. Програма фінансується Німецькою службою академічних обмінів (DAAD).

Під час навчання студенти отримують глибокі та всебічні суспільствознавчі знання з політології, які доповнюються юридичними та економічними курсами. Водночас студенти отримують безперервну мовну підготовку німецькою та англійською мовами, а більшість курсів також викладаються цими мовами. Центральним об’єктом вивчення є Німеччина та Європейський Союз.

Після завершення програми студенти, які успішно пройшли навчальні частини в обох університетах, отримують спільний диплом НаУКМА та ФШУ Єна з присвоєнням звання “Магістр мистецтв”.

Процедура вступу: Звичайна процедура вступу до Могилянської академії, що включає мовний тест (англійська мова) та базовий іспит з політології.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Головна / German and European Studies (des-kyiv.org)

Консультації: dsg.naukma@uni-jena.de

Пропозиції німецьких вишів

1/2

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

Більше

Be part of the transition to the future shape of energy

Join our English-taught Bachelor of Science in Energy Systems Engineering and Management!

Більше