Inhalt

Контакт

Holzblocksymbol Telefon, Post, Adresse und Mobiltelefon.
© iStockphoto

У вас є подальші запитання до наданої тут інформації?

Зверніться до нашого консультаційного центру через контактну форму або запишіться на відео-консультацію! Ми розмовляємо українською, німецькою, англійською.

Якщо ви маєте запитання про житло та перебування у Німеччині, зверніться, будь ласка, до місцевої соціальної служби або відомства у справах іноземних громадян. Подальшу контактну інформацію установ, які вам допоможуть, ви знайдете на нашому сайті в розділі Перебування у Німеччині.

Якщо в вас лишаються запитання про визнання свідоцтв і попереднього навчання, вам може допомогти обраний вами виш. Інформацію про встановлення контакту та пошук навчальних програм ми підготували для вас в розділі Навчання у Німеччині.

Інформаційну сторінку Федерального уряду з первісною інформацією на різні актуальні теми ви знайдете тут www.germany4ukraine.de.

Стежте за нашими новинами на Facebook, Instagram, Telegram, перегляньте наші інформаційні відео на нашому Youtube каналі.

Пропозиції німецьких вишів

1/2

Be part of the transition to the future shape of energy

Join our English-taught Bachelor of Science in Energy Systems Engineering and Management!

Більше

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

Більше